+47 51 32 89 97

spesialiteter

Sjekk våre spesialtilbud

Chicken Tikka Masala

Chicken tikka masala er en rett som består av stekte marinerte kyllingbiter i en krydret saus. Sausen er vanligvis kremet og oransjefarget. Retten ble først tilbudt av britiske kokker av sørasiatisk opprinnelse og ble senere populær på restauranter over hele verden.

Butter Chicken

Butter chicken, tradisjonelt kjent som murgh makhani, er en indisk rett med opprinnelse i Delhi. Det er en type karri laget av kylling med en krydret tomat- og smørsaus. Sausen er kjent for sin rike tekstur. Det ligner på kylling tikka masala, som bruker en tomatpuré.

Chicken Curry

Kyllingkarri er en sørasiatisk rett som kommer fra India. Det er vanlig på det indiske subkontinentet, den arabiske halvøy, Sørøst-Asia, Storbritannia, Karibia og Japan.

Shahi Seekh Kabab

Shahi Seekh Kabab er en type kebab, hjemmehørende i det indiske subkontinentet, laget med indiske krydder, krydret kjøttdeig eller malt kjøtt, vanligvis lam, biff eller kylling, formet til sylindre på spyd og grillet. Det er vanligvis tilberedt på en mangal eller grill, eller i en tandoor.

Tandoori Shashlik

Chicken Shashlik er en indo-kinesisk oppskrift som er laget med benfri kylling, paprika og løk. I likhet med Chicken Manchurian, er denne retten belagt med en søt og krydret saus som er full av smak.